Παράταση μέχρι τις 7 Ιουλίου η οδός Ιωάννου Χρήστου

Στο πλαίσιο της διενέργειας συμβουλίου από την Δημοτική Επιτροπή, και έπειτα από εισήγηση που πραγματοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία, ήρθε στην επιφάνεια το ζήτημα νέας χορήγησης παράτασης για το επικείμενο έργο στην οδό Ιωάννου Χρήστου. Πιο συγκεκριμένα, ο Προϊστάμενος της αρμόδιας υπηρεσίας, Κωνσταντίνος Μπουλάς, επεξήγησε στο πολιτικό κοινό, ότι την τελευταία φορά που δόθηκε παράταση στον ανάδοχο, άγγιζε τις 87 ημέρες. Παράλληλα, η εταιρία ηλεκτροδότησης ρεύματος ΔΕΔΔΗΕ επιβάρυνε το έργο με 45 επιπλέον μέρες, και άλλες 64 λόγω διακοπής εργασιών, με αιτία την μη αποπληρωμή του αναδόχου.

Ζητώντας απαντήσεις στο συμβούλιο, για το ποια θα είναι η νέα χρονική παράταση του έργου, αποφασίστηκε η 7η Ιουλίου, προκειμένου να είναι επαρκές το διάστημα για την ολοκλήρωση του, έτσι ώστε να μπορέσουν να αξιοποιηθούν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από πλευράς του, και ως ακροατής των όσων ειπώθηκαν, ο Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής, επεξήγησε πως έχει διαβεβαιωθεί από τον αρμόδιο εργολάβο σχετικά με την υλοποίηση του έργου και ανέφερε πως εργάζεται ασταμάτητα ώστε αυτό να καταστεί ετοιμοπαράδοτο. Παρά ταύτα, η κατά προσέγγιση παράδοση δεν έχει οριστεί χρονικά, ενώ ως προς τις εργασίες που αναμένεται να τελειώσουν, εντάσσεται η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών και η ολοκλήρωση της εξόδου κυκλοφορίας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.